Byggsats

Vi har lång erfarenhet av att leverera byggsatser. För oss innebär en byggsats alltifrån att enbart leverera takstolar, väggelement (innerväggar och ytterväggar) till kompletta hus. Vi kan som byggsats även leverera inredningen till ditt hus. Du kan genom oss få bl.a. fönster, dörrar, kök och golv levererade som en byggsats. Du väljer vad du vill ska ingå i din byggsats.

Vi förädlar virket i vår fabrik med ett varsamt handhavande och gedigen kunskap. Vi anpassar och optimerar väggar och takstolar så att de passar för ditt projekt. Våra väggar numreras på blockplanen, som är en överskådlig ritning över samtliga väggar. Takstolarna i byggsatsen numreras liksom väggarna och takstolarnas placering hittas på takplansritningen.

Emil Villa & Element arbetar inte med några modulmått, utan vi utgår från dina önskemål. Detta gör oss unika! Vi har inga standardväggar utan vi anpassar vår tillverkning efter ditt projekt. Ska väggarna vara till exempel till ett fritidshus utan krav på uppvärmning anpassas isoleringen i väggen efter detta men ska väggarna vara till ett bostadshus med krav på extra låg energianvändning anpassar vi stommen och isoleringstjockleken. Detsamma gäller för om du vill att utsidan ska ha liggande eller stående panel. Vi tillverkar och levererar olika byggsatser till ditt projekt. Tillverkningen sker inomhus i vår fabrik. Väggelementet tillverkas efter era önskemål, med eller utan isolering, med eller utan fönster, med eller utan ytterpanel. Prefabricerade väggelement innebär ett snabbare montage ute på byggarbetsplatsen.

Vi har lång erfarenhet av att leverera våra byggsatser till andra länder exempelvis Norge och Tyskland men vi har även exporterat många hus som byggsatser till USA.

Carport & förråd

Ytterväggar

Innerväggar

Friggebod, lekstuga och Attefallshus